APK & Onderhoud

APK & Onderhoud
01

APK & Onderhoud

Wanneer er weinig gereden wordt, zien we dat mensen vaker alleen de APK keuring laten uitvoeren en het onderhoud laten voor wat het is. Echter, bij een APK keuring worden heel veel zaken niet gecontroleerd die bij een onderhoudsbeurt wel gedaan en gecontroleerd worden.

APK & Onderhoud

Wanneer er weinig gereden wordt, zien we dat mensen vaker alleen de APK keuring laten uitvoeren en het onderhoud laten voor wat het is. Echter, bij een APK keuring worden heel veel zaken niet gecontroleerd die bij een onderhoudsbeurt wel gedaan en gecontroleerd worden. Zo wordt er bij een onderhoudsbeurt wél gekeken naar het olieniveau en de oliekwaliteit, de filters en de vloeistoffen. Ook worden slijtage onderdelen nagekeken die volgens fabrieksschema vervangen moeten worden.

De APK is een momentopname en een onderhoudsbeurt zorgt ervoor dat u zonder problemen een jaar verder kunt rijden. Wanneer u de APK keuring combineert met het jaarlijkse onderhoud is deze gratis, exclusief de wettelijke afmeldkosten.

U kunt bij Auto Bleeker Oldenzaal terecht voor:

 • Onderhoud en reparaties voor vaste prijzen
 • APK keuringen
 • Erkend airco controle station
 • Behoud fabrieksgarantie
 • Pech service door heel Europa
 • Financiering
 • Verzekeringen
 • Privé en zakelijk leasen
 • Verkoop nieuw & gebruikt
 • 2 jaar Bleeker garantie (occasion)
 • 5 jaar Bleeker garantie (nieuw)

Altijd prijsopgave vooraf!

Wij hanteren een uniform prijsbeleid voor onderhoud en reparatie. Er wordt altijd met u vooraf een duidelijke prijsopgave gemaakt zodat u achter niet voor een onaangename verassing komt te staan.

Indien blijkt dat een onderdeel aan vervanging toe is of gerepareerd moet worden, dan informeren wij u vanzelfsprekend vóóraf wat daarvan de exacte prijs is. Overigens, onze prijzen voor reparatie zijn net zo concurrerend als die voor onderhoud. 

De koffie staat voor u klaar in onze showroom

Maak een afspraak voor..

APK en onderhoud Schadeherstel
De koffie staat voor u klaar in onze showroom

Onze werkplaats

Om lang en plezierig van uw auto te genieten heeft uw auto onderhoud nodig en soms wellicht een reparatie. Bij ons bent u van harte welkom met alle merken en type auto’s of bedrijfswagens met behoud van eventuele fabrieksgaranties.

In onze moderne werkplaats kunt u terecht voor grote en kleine onderhoudsbeurten, APK keuring, reparaties en banden. Onze apparatuur is altijd up to date, waardoor wij ook storingen kunnen uitlezen en oplossen.

Wij hanteren een uniform prijsbeleid voor onderhoud en reparatie. Er wordt altijd met u vooraf een duidelijke prijsopgave gemaakt zodat u achter niet voor een onaangename verassing komt te staan. Overigens, onze prijzen voor reparatie zijn net zo concurrerend als die voor onderhoud.

Bij vragen of adviezen staan Karin en Rick u graag te woord.