Banden

Banden

Banden

Auto Bleeker Oldenzaal heeft een uitgebreid bandenaanbod. Voor elk auto en voor elke gebruikerswens hebben wij de passende band. Wij hebben ook een eigen bandenopslag. U kunt uw zomerbanden tijdens de wintermaanden tegen een geringe vergoeding laten opslaan bij ons en vice versa.

02

Banden

Auto Bleeker Oldenzaal heeft een uitgebreid bandenaanbod. Voor elk auto en voor elke gebruikerswens hebben wij de passende band. Wij hebben ook een eigen bandenopslag

Banden

Bandenopslag

In onze bandenopslag bent u ervan verzekerd dat uw banden onder de beste omstandigheden bewaard worden. Daarnaast liggen uw banden weer schoon voor u klaar wanneer de volgende bandenwissel plaatsvind. Wel zo handig! Wij hebben elk seizoen bandenwisseldagen, waar wij u graag voor uitnodigen, indien gewenst. Zodat u verzekerd bent dat u ze er op tijd weer onder heeft zitten!

De koffie staat voor u klaar in onze showroom

Maak een afspraak voor..

APK en onderhoud Schadeherstel
De koffie staat voor u klaar in onze showroom

Onze werkplaats

Om lang en plezierig van uw auto te genieten heeft uw auto onderhoud nodig en soms wellicht een reparatie. Bij ons bent u van harte welkom met alle merken en type auto’s of bedrijfswagens met behoud van eventuele fabrieksgaranties.

In onze moderne werkplaats kunt u terecht voor grote en kleine onderhoudsbeurten, APK keuring, reparaties en banden. Onze apparatuur is altijd up to date, waardoor wij ook storingen kunnen uitlezen en oplossen.

Wij hanteren een uniform prijsbeleid voor onderhoud en reparatie. Er wordt altijd met u vooraf een duidelijke prijsopgave gemaakt zodat u achter niet voor een onaangename verassing komt te staan. Overigens, onze prijzen voor reparatie zijn net zo concurrerend als die voor onderhoud.

Bij vragen of adviezen staan Karin en Rick u graag te woord.