(Elektrische) leenfietsen

(Elektrische) leenfietsen

(Elektrische) leenfietsen

Klanten die de auto komen brengen voor onderhoud kunnen nu ook sinds kort kiezen voor een elektrische fiets. Een bewuste keuze, omdat wij daarmee bijdragen aan duurzame mobiliteit. We merken dat veel klanten kiezen voor een vervangende auto, omdat ze daar snel mee van A naar B kunnen. We zien echter vaak dat het aantal kilometers dat gereden wordt minimaal is. Met de uitbreiding van elektrisch fiets als vervangend bieden wij onze klanten een maatschappelijk verantwoorde oplossing.

Wilt u hier gebruikt maken van een elektrische leenfiets, geeft dit aan bij het maken van de afspraak.

04

(Elektrische) leenfietsen

Natuurlijk willen we u graag mobiel houden wanneer uw auto bij ons is voor service of reparatie, hiervoor kunt u gebruik maken van onze (elektrische) leenfietsen.

De koffie staat voor u klaar in onze showroom

Maak een afspraak voor..

APK en onderhoud Schadeherstel
De koffie staat voor u klaar in onze showroom

Onze werkplaats

Leuk dat u kijkt naar onze auto! Deze mooie en sportieve Peugeot 107 5 deuren heeft een tellerstand van 174468 kilometer en is van het bouwjaar 2011. In deze auto vindt u een 998cc benzinemotor en een handgeschakelde versnellingsbak. De auto is afkomstig van de 2e eigenaar is keurig en volgens schema onderhouden. De laatste onderhoudsservice is uitgevoerd bij kilometerstand 163931. De APK is geldig tot 16-9-2022 Bij deze Peugeot 107 is 1 sleutels aanwezig en een ingevuld serviceboekje. (2e sleutel is eenvoudig bij te leveren).